اطلاعاتی عجیب


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

 

ما هر روز شاهد دیدن ماجراها و یا شنیدن اخباری از سراسر جهان هستیم که باورشان بسیار مشکل جلوه می کند. در اطراف ما اتفاقاتی رخ می دهند که هیچکس انتظارشان را نداشته و تصورشان را نمی کرده است. این گونه رویدادها و حقایق تنها مختص به دوره ما نیستند و از گذشته نیز وجود داشته اند. علی رغم آنکه بیشتر موارد در کتاب های درسی و یا اطلاعات عمومی گفته شده، اما حقایقی درباره افراد و یا جهان وجود دارد که کمتر کسی از آن ها آگاه است.

ما در این مقاله قصد داریم ۱۵ خقیقت جالب، عجیب، و کمتر شنیده شده را برای شما بازگو کنیم. در میان آنها نکات عجیب درباره شخصیت های مشهور مانند آلبریت اینشتین نیز به چشم می خورد. تصاویر را ببینید، توضیحات را بخوانید و مطلب را تا پایان دنبال کنید.

عجیب ترین دانستنی های دنیا


در ۱۷ نوامبر سال ۱۹۵۲ میلادی، نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی به صورت رسمی پیشنهاد ریاست جمهوری سرزمین های اشغالی را به آلبرت اینشتین ارائه کرد. با این حال دانشمند آلمانی پیشنهاد را رد نمود و اظهار داشت که علاقه ای به انجام این کار ندارد


در دهه ۱۹۳۰ میلادی هنگامی که مردم آمریکا حال و روز چندان مناسبی نداشتند، بانوان با انتخاب های متعددی برای پوشیدن لباس رو به رو نبودند. آن ها باید خلاقیت به خرج می دادند و بنابراین تصمیم گرفتند به وسیله کیسه های کتانی آرد برای خود و اطرافیانشان لباس بدوزند. هنگامی که تولید کنندگان به فراگیر شدن این مسئله پی بردند، کیسه های آرد خود را با الگوها، طرح ها و نقش های مختلف تولید نمودند. روی برخی از کیسه ها حتی دستور شستشو و یا دوخت لباس نیز حک شده بود


فسیل «پرنده نقره ای عظیم» با نام علمی «Argentavis magnificens» در سال ۱۹۷۹ میلادی در کشور آرژانتین پیدا شد. پژوهشگران اعلام کردند که این پرنده ۶ میلیون سال قبل روی کره زمین می زیسته است. طول بالهای جانور به ۶ تا ۸ متر می رسیده و ارتفاع آن نیز ۲ متر برآورد شده است

- اینترنت چقدر بزرگ است؟!

گوگل، تخمین می‌زند که در اینترنت ۵ میلیون ترابایت، اطلاعات وجود دارد که حدودا معادل ۵ میلیارد گیگابایت یا ۵ تریلیون مگابایت می شود. از آنجا که مغز انسان ظرفیتی حدود یک تا ۱۰ ترابایت دارد، اگر متوسط ظرفیت مغز را ۵ ترابایت در نظر بگیریم، اینترنت معادل ظرفیت مغز یک میلیون انسان است. اگر بخواهیم حجم اطلاعات اینترنت را طور محاسبه کنیم که برایمان آسان‌تر باشد باید بگوییم یک ترابایت را می‌توانیم روی ۲۱۲ DVD یا ۴۰ دیسک بلوری blue ray ضبط کنیم. به این ترتیب برای ذخیره‌سازی کل اینترنت به یک میلیارد DVD یا ۲۰۰ میلیون دیسک بلوری نیاز داریم!

میزان دسترسی به اینترنت چقدر است؟

۲۶٫۶ درصد از جمعیت دنیا به اینترنت دسترسی دارند. البته در قاره‌ها و مناطق مختلف میزان دسترسی به اینترنت متفاوت است مثلا در آمریکای شمالی سه چهارم مردم، در استرالیا و اقیانوسیه ۶۰ درصد، در اروپا، پنجاه درصد، در آمریکای لاتین و منطقه حوزه کارائیب، ۳۲ درصد، در خاورمیانه ۲۹ درصد، در آسیا ۲۰ درصد و در آفریقا ۸ درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند.


ایمیل؛ پر قدمت ترین پیام رسان جهانی:

هر روز ۲۴۷ میلیارد ایمیل فرستاده می‌شود که البته ۸۱ درصد آنها یعنی ۲۰۰ میلیارد از انها، اسپم هستند. به عبارت دیگر سالیانه ۹۰ تریلیون ایمیل در جهان فرستاده می‌شود.


جنگ سرسختانه میان اینترنت و تلوزیون:

۵۹ درصد آمرکایی‌ها به طور همزمان در هنگام دیدن تلویزیون از اینترنت هم استفاده می‌کنند. برآوردها نشان می‌دهد که اینترنت بیش از تلویزیون، وقت آزاد مردم را به خود جلب می‌کند و افراد را گرم خود می سازد.


نقش پر رنگ اینترنت در زندگی نوجوان‌ها:

نوجوان‌ها در آمریکا، هر هفته ۳۱ ساعت خود را در اینترنت آنلاین هستند که ۳٫۵ ساعتش را صرف چت ، ۲ ساعت آن صرف دیدن ویدئوهای یوتیوب، 2 ساعت صرف تماشای ویدئوهای مستهجن آنلاین، ۱٫۵ ساعت را در سایت‌هایی می‌گذرانند که توصیه‌های تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری در آنها است، بیشتر از یک ساعت را در سایت‌ها جراحی زیبایی و پلاستیک می‌گذارنند و ۳۵ دقیقه هم نکات مربوط به کاهش وزن و رژیم غذایی را در وب‌سایت‌های مربوطه مطالعه می‌کنند.




:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بهرام غلامی
ت : شنبه 19 تير 1395
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');